Loading...
Introfestens byer 2017-08-13T17:52:00+00:00

Her kan du finde os

Introfesten afholdes i år i hele 5 byer! Rul ned for at finde din by, og klik på Facebook ikonet for at finde, og tilmelde dig Facebook eventet – Vi glæder os til at feste med dig!.

KØB VIP BILLET TIL KØBENHAVN
KØBENHAVN
KØBENHAVN
I Danmarks hovedstad har vi booket os ind i et eksklusivt lokale i Charlottenlund hvor solen altid skinner og drinks altid er kolde
KØB VIP BILLET TIL KØGE
KØGE
KØGE
Køge er kendt for at være byen som i fællesskab kan skabe den største forsamling af mennesker til de lokale events. Og Introfesten 2017 er INGEN undtagelse!
KØB VIP BILLET TIL HELSINGØR
HELSINGØR
HELSINGØR
Nordpå finder du Helsingør, og 5 min fra stationen finder du Club Retro, hvor vi afholder dette års Introfest i samarbejde med deres stærke team, og en legendarisk natklub!
KØB VIP BILLET TIL NYKØBING F
NYKØBING F
NYKØBING F
I hjertet af Falster, finder du en by, hvor nattelivet er berygtet for at give den så meget gas, at det før i tiden har været et problem i byen. – Vi vil gerne bevise at dette problem ikke er slut endnu!
KØB VIP BILLET TIL ODENSE
ODENSE
ODENSE
Midten af Danmark, også kaldet Fyn, kan du høre en dyb bas i luften. Når Introfesten samler hele Odenses ungdom til ét stort event!

Vores Historie

Introfesten.dk startede i 2013, som et fast event, afholdt for de unge nyudklækkede gymnasieelever. Introfesten fik på ingen tid hele København til at vælte klub efter klub. Dette har været en succes hvert år, siden af, og i anledning af vores 5 år jubilæum. Udvider vi nu til hele 5 byer.

“Vores passion er at afholde uforglemmelige events for de nye studerende år efter år. Dette er lykkedes os indtil da, og vi er i den grad klar til at give en ekstraordinær oplevelse i år.”

Anton - Medarrangør

Jeg er SÅ klar til at give gæsternes ører orgasme!

#RaiseTheRoof

Jeppe - DJ